Magazin > VIP
2194 ogledov

Tako ganljiva zgodba stoji za Maryjino tetovažo

Mary Ševo Instagram
Kako lepo, kajne?

Mary Ševo je zagotovo ena vidnejših tekmovalk šova Sanjski moški. Nekateri lepotico obožujejo, spet drugim se zdi malce hladna. A kdor Mary pozna, ve, da je do svojih ljubljenih zelo čustvena in topla oseba. Največ ji pomeni njena družina, sploh obe starejši sestri.

"Res je, imam dve sestri, ena je pet let starejša in dela kot frizerka, druga pa je deset let starejša in dela v proizvodnji, v pisarni. Zelo se podpiramo in si pomagamo v težkih trenutkih. Zato imam na zapestju tudi tetovažo pentlje, v podporo najstarejši sestri, ki je prebolela raka na dojki," pravi Mary, ki ji sestri nista le prijateljici, temveč tudi vzornici: "Ena sestra ima hčerko, najstarejša pa sina in dve hčerki. S soprogom sta par že več kot petnajst let in njihova petčlanska družina ter njuno partnerstvo mi je res vzor."

Mary pa ni ponosna le na svoji sestri, temveč tudi na svojega nečaka in nečakinje, ki so prav vsi po vrsti športniki. Nečak se ukvarja z nogometom, dve nečakinji s košarko, ena pa z atletiko. Za prijavo v šov sanjski moški pa jo je spodbudila prav družina. "Jaz nisem bila takoj za, mislila sem si, da naj se raje prijavijo mlajše punce, a so me sestre in zet vzpodbudili, da nimam kaj izgubiti in da se mi morda odprejo še kakšna nova vrata," še doda Mary. 

Mary Ševo | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice