Sanjski moški: Po posvetu z astrologinjo v jok

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Dekleta je pod drobnogled vzela astrologinja.
Oglej si celoten članek

Mary, Tjašo, Ano, Lauro, Anjo in Nino je pod drobnogled vzela astrologinja Teodora Erhatič, ki je preverila, katera dekleta bi bila z Gregorjem najbolj kompatibilna. Po posvetu se je smejalo Tjaši in Anji, Nina pa je bila kar malo pretresena.

Zanjo je astrologinja povedala, da je zelo mila, prijetna in dobrodušna oseba, ki ve, kaj hoče, čeprav "izgleda, kot da ne zna šteti do pet.“ Komentar je šokiral Gregorja in tudi njene sotekmovalke. Nine pa ta del pogovora ni vrgel iz tira. 

Kaj nam je astrologinja povedala o Gregorju, lahko preberete TUKAJ.


Strinjala se je, da se zadržuje in da si ne upa v ospredje, kar ji je dalo misliti. "Sem človek, ki druge raje potiska v ospredje, da zasijejo. Jaz pa čakam,“ je v solzah povedala in dodala, da je sedaj napočil čas, da se postavi zase.

Po besedah strokovnjakinje so zvezde najbolj naklonjene Tjaši in Gregorju. Erhatičeva je povedala, da imata podoben način komuniciranja in ambicije ter da bi se lepo dopolnjevala. Od lepotice bi se Gregor lahko celo kaj naučil, je še dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.