Sanjski moški: S to potezo je Gregor jasno pokazal, kdo je favoritka

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Dekleta so mu kuhala.
Oglej si celoten članek

Tokrat je Gregor preveril, kako dobro se znajo njegove kandidatke zavrteti v kuhinji. Nina R., Polona, Tjaša, Ana, Pia in Nina S. so mu morale pripraviti brunch in priznati je treba, da so bila dekleta zelo ustvarjalna. Zmagal je krožnik, ki sta ga pripravili Ana in Tjaša. 
Zmagovalki je nato čakal še en izziv. Gregorja sta morali v trgovini obleči. Voditelj Peter Poles je povedal, da morata izbrati oblačila, ki najbolj ustrezajo značaju sanjskega moškega, in zadeti pravo konfekcijo številko.

Gregorju sta bili obe modni kombinaciji všeč, Tjašina malce bolj kot Anina, ampak ...

Foto: POP TV sanjski moški
Ana je izbrala oblačila, ki so Gregorju pristajala kot kot ulita, Tjašine hlače pa so bile premajhne. "A je ta punca mislila, da sem otrok,“ je bil presenečen Gregor. Ko se je dekletoma v preozkih hlačah pokazal, je Tjaša bruhnila v smeh in tako razkrila, da je bila ona tista, ki je izbrala ta oblačila.

Foto: POP TV sanjski moški

Čeprav je Tjaša opravila le en del naloge, je zmagala Tjaša. "Aja? OK,“ je bila nad odločitvijo presenečena. 

Ko je z vrtnico prišla z zmenka, jo je Laura vprašala, ali tudi ona meni, da je zmagala le zato, ker si je želel Gregor z njo čas na samem. "Možno,“ je odvrnila, v kamero pa pozneje povedala, da so jo namigovanja prizadela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:26 1. Junij 2021.

    Kurnik!!!

  • 13:34 31. Maj 2021.

    drolje prtegnjene ke u glavo...

  • 11:35 31. Maj 2021.

    Sebe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.