Sanjski moški: S to znano lepotico je bil Gregor dve leti v zvezi

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Sta si Ines in Anja res podobni?
Oglej si celoten članek

Prvo vrtnico v šovu Sanjski moški je dobila prikupna Anja Širovnik, ki je bila prva kandidatka, ki jo je Gregor Čeglaj tistega večera spoznal. Že takoj ji je obljubil, da je ne bo pozabil, saj "prve ne pozabiš nikoli“.

Nanj je s svojo "toplino“ in "materinsko naravo“ naredila zelo dober vtis in si je zato še pred prvim izločanjem prislužila vrtnico. A Polona ima druga teorijo … Mary naj bi v pogovoru zaupala, da je Anja rožo dobila le zato, ker je podobna Gregorjevi bivši, ki je manekenka.

Polona je govorila o voditeljici in Miss Earth 2010 Ines Draganovič (na fotografiji spodaj), ki je bila z Gregorjem v zvezi dve leti. Kot je za Žurnal24 povedal Gregor, ki ne vidi podobnosti med dekletoma, sta se z Ines spoznala na finalu izbora za mistra Sloveniji, na katerem je tekmoval. Na vprašanje, zakaj sta šla narazen, nam je sanjski moški odgovoril, da je bilo razlogov za konec več. "Takrat se tudi še nisem bil pripravljen ustaliti in si ustvariti družino. Moral sem delati na sebi. Pri tem mi je tudi ona zelo pomagala in sem ji še danes hvaležen. Z njeno pomočjo sem spoznal, kdo sem. Imel sem vzorce iz preteklosti, ki so vplivali na moje obnašanje. Ona si je vzela čas in poskušala ugotoviti, zakaj se to dogaja in kako mi lahko pomaga. Včasih sem bil prepričan, da nisem nikoli kriv, ona pa mi je dala na lep način vedeti, da je krivda tudi na meni. Šele takrat sem začel kopati po sebi in iskati, kaj moram spremeniti. Pokazala mi je pot do osebne rasti.“

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:37 20. April 2021.

    Ja lepotec, sanjski popek, preveč delaš na sebi, delaj na babnci, da kaj potegneš od tega, pa ne,da te bo …

  • 18:24 20. April 2021.

    Ah bejz no. Tako sanjski da je pri 30 samski. Ker se ni našel sanjske! Pa ko mamico omeni vsakič …

  • 18:19 20. April 2021.

    Fantje, to govori samo vaša nevoščljivost. Malo se zmigajte s kavčov, pa pivo bo tudi treba iz rok odložiti. Ah …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.