Magazin > VIP
134429 ogledov

Sanjski moški: S to znano lepotico je bil Gregor dve leti v zvezi

sanjski moški, Anja Širovnik Pop TV
Sta si Ines in Anja res podobni?

Prvo vrtnico v šovu Sanjski moški je dobila prikupna Anja Širovnik, ki je bila prva kandidatka, ki jo je Gregor Čeglaj tistega večera spoznal. Že takoj ji je obljubil, da je ne bo pozabil, saj "prve ne pozabiš nikoli“.

Nanj je s svojo "toplino“ in "materinsko naravo“ naredila zelo dober vtis in si je zato še pred prvim izločanjem prislužila vrtnico. A Polona ima druga teorijo … Mary naj bi v pogovoru zaupala, da je Anja rožo dobila le zato, ker je podobna Gregorjevi bivši, ki je manekenka.

Polona je govorila o voditeljici in Miss Earth 2010 Ines Draganovič (na fotografiji spodaj), ki je bila z Gregorjem v zvezi dve leti. Kot je za Žurnal24 povedal Gregor, ki ne vidi podobnosti med dekletoma, sta se z Ines spoznala na finalu izbora za mistra Sloveniji, na katerem je tekmoval. Na vprašanje, zakaj sta šla narazen, nam je sanjski moški odgovoril, da je bilo razlogov za konec več. "Takrat se tudi še nisem bil pripravljen ustaliti in si ustvariti družino. Moral sem delati na sebi. Pri tem mi je tudi ona zelo pomagala in sem ji še danes hvaležen. Z njeno pomočjo sem spoznal, kdo sem. Imel sem vzorce iz preteklosti, ki so vplivali na moje obnašanje. Ona si je vzela čas in poskušala ugotoviti, zakaj se to dogaja in kako mi lahko pomaga. Včasih sem bil prepričan, da nisem nikoli kriv, ona pa mi je dala na lep način vedeti, da je krivda tudi na meni. Šele takrat sem začel kopati po sebi in iskati, kaj moram spremeniti. Pokazala mi je pot do osebne rasti.“

There was fire in her soul and love in her eyes! ❤️🔥☺️

Objavil/a Ines Draganovic dne Sobota, 13. april 2019
Komentarjev 6
  • Dusan21 20:37 20.april 2021.

    Ja lepotec, sanjski popek, preveč delaš na sebi, delaj na babnci, da kaj potegneš od tega, pa ne,da te bo mamica pri teh letih še gor pokladala, take kot si ti, smo mulci vlekli za ušesa k obritim žemljicam, z ...prikaži več nosom na ščegetaček, da je bil ravno prav rdeč, za sprejem naših stricev v ozadju.

  • Anion6anion 18:24 20.april 2021.

    Ah bejz no. Tako sanjski da je pri 30 samski. Ker se ni našel sanjske! Pa ko mamico omeni vsakič solze potoči. Uf bogi ...

  • Mehičanka76 18:19 20.april 2021.

    Fantje, to govori samo vaša nevoščljivost. Malo se zmigajte s kavčov, pa pivo bo tudi treba iz rok odložiti. Ah ja, lepote in simpatičnosti vam pa nihče ne more dati. Sanjski moški vse to ima čeden in ne potrebuje iskati ...prikaži več posebne pozornosti, ker jo dobi tudi, če je noče.