Sanjski moški: Ta kandidatka je bolj popularna od Gregorja

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Čeprav število Gregorjevih sledilcev naglo narašča, je pa lepotica še vedno pred njim.
Oglej si celoten članek

22-letna Kaja Casar iz Murske Sobote je Poptevejevega sanjskega moškega, Gregorja Čeglaja, na prvem snidenju presenetila z nogometno žogo. Postavni temnolasec je bil tako presenečen, da bo moral pokazati svoje nožne spretnosti, da se ni najbolje izkazal.
Da je prikupna študentka kineziologije s sabo prinesla žogo, tiste, ki jo poznajo, ne preseneča. Je namreč nogometna sodnica, štiri leta pa je nogomet celo trenirala. 

Mladenka ima na Instagramu, kjer objavlja tudi posnetke svojega natreniranega telesa, 16,6 tisoč sledilcev, kar je več od Gregorja (12,8 tisoč).

"Moj idealni prvi zmenek je mešanica športa, adrenalina in hkrati romantike, ker sem taka tudi po osebnosti. Šport je nasploh velik del mene in menim, da osebo najbolje spoznaš, ko delata nekaj, v čemer uživata. Potrebuješ pa definitivno tudi nekaj mirnih trenutkov za romantiko in pogovor. Zelo rada imam poletje ter morje in zame ni bolj romantične stvari od sončnega zahoda. Če bi morala torej izbrati eno lokacijo za svoj prvi zmenek, bi to bilo na morju, ob sončnem zahodu,“ je za Pop TV opisala svoj idealni zmenek. Če ga ne bo organiziral Gregor, ga bo Kaja zagotovo dočakala s kakšnim drugim lepotcem. Fantje pri njej verjetno stojijo v vrsti ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 23:02 28. April 2021.

    Končno ena z malo pameti. Fant zgleda kar ok, punce pa same kokoške.

  • 22:54 28. April 2021.

    Če se ženska tako slika in selfije dela, potem če nimaš na računu vsaj 500k€ + 5k€ mesečno, te ne …

  • 15:40 28. April 2021.

    Debela rit za nakit 💍. Taka rit te lahko veliko stane...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.