Sanjski moški: Ta tekmovalka ima prelepo sestro dvojčico

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Enaki, a drugačni ...
Oglej si celoten članek

Rdečelasa Sandra Aleksić, ki se trenutno v šovu bori za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, ima veliko družino. Dva meseca starega bratca, starejšo sestro in pa svojo "drugo dušo", kot pravi svoji dvojčici Jeleni. Prav tako kot Sandra, je prava lepotica tudi Jelena, le da je njeno srce že zasedeno. Jelena je namreč že poročena in ima dve leti starega sina. 

Kljub temu da živita drugačen življenjski slog, pa sta sestri še danes nerazdružljivi, slišita in vidita se vsak dan, saj živita ena nad drugo. Sandra pa je celo priznala, da sta vse do študija vsako noč spali skupaj in da bi še danes, če Jelena ne bi imela družine. "Nerazdružljivi sva, skupaj sva tudi študirali v Beogradu, a se je jJlena zaročila in vrnila v Slovenijo ter prevzela vodenje restavracije najinega očeta. Takrat sva bili prvič ločeni in tiste 4 leta nama je bilo zelo težko, saj sva vse do faksa vsako noč skupaj spali. Nama je to povsem naravno, mama pa se je vedno jezila, ko sva lezli druga k drugi v posteljo," prizna Sandra in doda, da jo je v šov prijavila prav sestra. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.