Sanjski moški: Tako je v resnici ime lepi Mary

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Mary Ševo velja za favoritko številnih gledalcev šova, pa bo res lepa rjavolaska tista, ki bo osvojila srce sanjskega moškega?
Oglej si celoten članek

34-letna Mary Ševo se v šovu Sanjski moški poteguje za srce Gregorja Čeglaja. Številni jo že sedaj vidijo kot zmagovalko, že ob prvem vtisu pa je bil nad njo navdušen tudi Gregor. "Verjetno so ljudje opazili večjo možnost zaradi najine zrelosti, čeprav pravil ni. Drži pa, da sva oba ambiciozna, oba si želiva družine, veliko dava na videz in nama zelo veliko pomeni najina družina," pove Mary, ki ima dve starejši sestri, enega nečaka in tri nečakinje, s katerimi je zelo povezana.

Mary, katere pravo ime je Marica, sicer že petnajst let dela kot stilistka, zato v zadnjem času dobiva ogromno povpraševanj tudi na družbena omrežja. "Imela sem že dva butika, sedaj pa mislim, da je ponovno čas za nekaj svojega, tokrat bo to verjetno spletna prodaja," pravi Mary, ki so ji očitali tudi številne lepotne operacije, a temnolaska pravi, da ima popravljene le ustnice, pa še to minimalno.

In kako to, da je taka lepotica še vedno samska? "Vedno sem bila v resnih zvezah, čeprav sem bila premlada za resne veze. Takrat se še išček, kasneje, ko veš, kaj hočeš in česa nočeš, pa ostneš sam, ker ne najdeš primernega. Danes je težko dobiti moškega za resno zvezo, a verjmem v to, da nič ne gre na silo. V zadnji vezi sem bila 5 let in bilo je super, a če ne gradiš in ne delaš korakov naprej, kar se tiče družine in če ni komunikacije in zaupanja … Ni pa šlo za nobeno prevaro, a jaz sem zahtevna, ker tudi veliko dam od sebe," še dodaja Mary.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.