Sanjski moški: Tako razkošno živi Carmen Osovnikar

carmen osovnikar carmen osovnikar Foto: Facebook carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar carmen osovnikar
Že celo življenje živi v tej prečudoviti vili.
Oglej si celoten članek

Kandidatka šova Sanjski moški Carmen Osovnikar je ženska, ki se lahko pohvali z uspešno kariero kreditne posrednice, dela pa tudi v nekem podjetju, in sicer kot desna roka direktorja. 39-letnica živi v ogromni vili v Mariboru. "Moje je ogromno zgornje nadstropje z dnevno sobo, spalnico, garderobno sobo, kuhinjo, kopalnico, sobo za goste in WC-jem za goste. Spodaj pa živijo moji domači."

Hišo obdaja ogromen vrt, ki je posejan z drevesi. Na 2700 kvadratnih metrov velikemu zemljišču sta tudi bazen in hišica za goste. "Nikoli nisem živela drugje, tudi ko sem bila še poročena, sva z možem živela tukaj," je za Žurnal24 še razkrila Carmen.

Le kdo bi se hotel izseliti iz tega raja ...

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 01:02 10. Julij 2021.

    Hiša pravi kič, ona pa še večji.

  • 06:29 3. Julij 2021.

    Naj se le pogleda v ogledalo in zahvali tistim trem ki so ji to omogočile. Ženska pa res ni biti …

  • 20:41 2. Julij 2021.

    Če je to villa,sem jaz pa Karel Destovnik Kajuh. Kičasta fasada z vsemi elementi in streha z kičasto fičaro, kičasta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.