Santana bi bil duhovnik

Foto: Žurnal24 "Naučil sem se, da moraš skozi temo duše, da bi prišel do svetlobe dneva."
Kitarist Carlos Santana je priznal, da razmišlja o duhovniškem poklicu. Ko se bo upokojil, bi rad "odprl" lastno cerkev na Havajih.
Oglej si celoten članek

Večkrat nagrajeni kitarist je priznal, da mu je vera pomagala v najtežjih trenutkih. Santana (61) naj bi se po poročanju revije Rolling Stone upokojil pri 67.

"Potem bom počel tisto kar me res veseli in to je, duhovništvo"  Kljub glasbenemu uspehu, bi rad razvijal tudi druge spretnosti in raziskoval področje duhovnosti.

"Saj nisem naveličan igranja kitare, pač mislim, da mi je dal bog možnost komunikacije tudi brez kitare. Predvsem bi rad pomagal ljudem, ki se jim je zataknilo pri določenih delih Biblije, ki govori o krivdi, sramoti, obsojanju in strahu."

No to bo počel pri 67, trenutno pa igra na turneji Live your Light. Kmalu namerava izdati nov album z naslovom Multi-Dimensional Warrior (Večdimenzionalni bojevnik op.p.), ki naj bi vseboval dva ploščka. Gre za 38. album glasbenika.

Glasbenik je zelo spoštovan kitarist in je bil za svoje delo večkrat nagrajen z glasbeno nagrado Grammy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.