Magazin > VIP
13 ogledov

Santana bi bil duhovnik

"Naučil sem se, da moraš skozi temo duše, da bi prišel do svetlobe dneva." Žurnal24 main
Kitarist Carlos Santana je priznal, da razmišlja o duhovniškem poklicu. Ko se bo upokojil, bi rad "odprl" lastno cerkev na Havajih.

Večkrat nagrajeni kitarist je priznal, da mu je vera pomagala v najtežjih trenutkih. Santana (61) naj bi se po poročanju revije Rolling Stone upokojil pri 67.

"Potem bom počel tisto kar me res veseli in to je, duhovništvo"  Kljub glasbenemu uspehu, bi rad razvijal tudi druge spretnosti in raziskoval področje duhovnosti.

"Saj nisem naveličan igranja kitare, pač mislim, da mi je dal bog možnost komunikacije tudi brez kitare. Predvsem bi rad pomagal ljudem, ki se jim je zataknilo pri določenih delih Biblije, ki govori o krivdi, sramoti, obsojanju in strahu."

No to bo počel pri 67, trenutno pa igra na turneji Live your Light. Kmalu namerava izdati nov album z naslovom Multi-Dimensional Warrior (Večdimenzionalni bojevnik op.p.), ki naj bi vseboval dva ploščka. Gre za 38. album glasbenika.

Glasbenik je zelo spoštovan kitarist in je bil za svoje delo večkrat nagrajen z glasbeno nagrado Grammy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.