Saška iz šova Ljubezen po domače: “Jaka je bil v prejšnjem življenju enocelično bitje”

Padale naj bi žalitve.
Oglej si celoten članek

Fotografinjo, umetnico ličenja in model Saško Omeragič je kandidat šova Ljubezen po domače, Jaka Hafner, močno razočaral z izjavo, da njegove kandidatke niso 'glih neke lepotice'. To je 25-letnik izustil med zmenkom z Vildiano, ki je njegovemu bratu Gašperju dala košarico, ker je želela bolje spoznati Jako, a jo je ta na tem zmenku takoj razočaral, saj so ga zanimale žgečkljive teme. Vildiana se je nato vrnila h Gašperju.

Saška, ki je ena od Jakovih kandidatk, je za Žurnal24 povedala, da jo je ta izjava globoko prizadela. “Če bi vedela, kaj bo izjavil, bi brez besed in kljub pogodbi zapustila šov, saj je pokazal nespoštovanje do žensk, tudi do svoje matere! Prav tako menim, da je bil v prejšnjem življenju enocelično bitje in je to bil verjetno prehud preskok!”

Kaj si misli o teh besedah, je Saška povedala tudi Jaki, ki se je na njeno sporočilo menda odzval z žalitvami. Naj spomnimo, da so šov snemali poleti. “Jaz njega zaznavam kot psihičnega nasilneža, ki mora ves čas ukazovati. Ukazoval bi celo ženski, ki je v življenju vse sama ustvarila, on pa ni ustvaril še nič. Vrti se okoli lastnega popka in pametuje,” nam je še zaupala tekmovalka šova in dodala: “Gnusi se mi, da sem sploh sodelovala v tem šovu.”

Foto: Pop TV ljubezen po domače, jaka hafner

Jaka: Naj me že enkrat pusti pri miru

Jaka je za naš medij Saškine izjave zanikal. Pravi, da ni dobil nobenega sporočila in da je ni žalil.

“Žalil? A je f******. Naj najprej pomete pred svojim pragom. Dovolj dela ima sama s sabo. Glede na to, da ves čas poudarja, da nikogar ne obira ... Poznam veliko ljudi, ki bi lahko povedali, kako je pljuvala po meni. Naj se neha obremenjevati z mano,” pravi Jaka, ki je na vprašanje, ali mu je danes žal, da je tako nešarmantno pokomentiral svoje kandidatke, odgovoril: “A so lepotice? To je bilo moje mnenje, nikoli pa nisem rekel, da so grde.”

Kako se je ljubezenska zgodba med Saško in Jako končala v šovu, še ni znano. Doslej se je zdelo vzdušje pri Hafnerjevih prav rožnato in videti, kot da je Saša njegova favoritka. Parček se je celo poljubljal. Oddaja je na sporedu ob petkih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:09 28. Junij 2019.

    On pa tak lepotec, ja. Hahahaha. Ta je res en bumbar. Srečen bi lahko bil, če bi ga katera od …

  • 14:49 8. April 2019.

    Dejansko je imel tale tip prav, sicer pa, če se malo zazre vase, vse so še predobre zanj in za …

  • 13:23 8. April 2019.

    Vsi, ki v tej oddaji sodelujejo so bili v prejšnjem življenju enocelična bitja!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.