Saška Lendero se je znašla v peklu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Grozljivka v Umagu.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook saša lendero Nad Istro se je včeraj razbesnelo neurje z močnim vetrom in dežjem, ponekod je padala tudi toča.

Veliko škodo je vreme povzročilo v Umagu. Kot kažejo posnetki, so izruvana številna drevesa, poškodovani so avtomobili, uničena je mestna tržnica. Pihal je veter s hitrostjo 150 kilometrov na uro, ljudje so poročali, da je bil občutek, kot da je po mestu divjal orkan. 

Nevihtni sestav je pot nadaljeval proti Karlovcu, kjer je padala toča v velikosti jabolka.  

"Sodni dan“ v Umagu je na lastne oči videla tudi naša priljubljena pevka Saška Lendero, ki tam preživlja počitnice. Njeno vozilo je poškodovalo drevo, ki je padlo nanj. "V Umagu cela katastrofa. Neurje. Strehe ob hišah, okna na dvoriščih, čolni na obali, naš avtek pa pokopan pod drevesom,“ je zapisala ob fotografiji družinskega avta.

Da je bilo zares hudo, je potrdil tudi njen sledilec, ki je pod posnetkom zapisal: "Ja, sem ga preživel. Res je bilo grozno, ne veš, če ga ne doživiš."

"Hvala vsem prijateljem in FB prijateljem, ki ste nam ob včerajšnjem neurju ponudili pomoč in prijazno besedo.
Hvala za skrb! Vsi smo ok in, tako, kot vas je napisala večina, kljub vsemu veseli, da je škoda samo materialna in, da smo vsi celi in zdravi,"
pa je danes sporočila Saška.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:57 4. Avgust 2020.

    Joj Saška, pa ravno v Umag, se še spomnim na eno izmed tvojih pesmi, ko si bila ujeta v mrezasti …

  • 10:36 4. Avgust 2020.

    če bi porabla vavčer in ostala v prelepi Sloveniji se to nebi zgodilo

  • 07:52 4. Avgust 2020.

    a začnemo zbirat denar..za nov avto ...revca

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.