Savina Atai in Zvezdana Mlakar skupaj rešujeta partnerske krize

Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Dvojina je v krizi," sta prepričani Savina Atai in Zvezdana Mlakar.
Oglej si celoten članek

Naši "gorski zdravnici", kot jima pravijo nekateri, Savina Atai in Zvezdana Mlakar, se ponovno vračata z dogodkom, ki letos ne bo posvečen le ženskam. V soboto namreč pripravljata veliki dogodek Gala ženska in moški, čutnost v dvoje, ki se bo odvil na Gospodarskem razstavišču. 

Lani sta se Savina in Zvezdana ukvarjali z manifestacijo, letos pa sta za temo izbrali partnerstvo. "Kreator svojega življenja si, kadar kreiraš od znotraj, iz globin. V globini pa se nahaja marsikaj drugega, kot samo želje. Nahajajo se prepričanja, rane, kar pomeni, da moraš iti v svoje primarne občutke in celit sebe, gledati sebe kot celoto in preko teh občutkov priti do tega, da nikoli nisi sam, da se vedno dotikaš odnosov, ki so nate zavedno ali nezavedno vplivali," pravi Zvezdana, ki to poveže s partnerstvom: "Dvojina je v krizi in to vsi vemo. Če samo pomislimo, da se vsak tretji zakon konča z ločitvijo, da je partnerstvo čedalje težje, da se dvojine ljudje bojijo. Hkrati pa partnerstvo lahko gradimo le preko zdravih občutkov in če hočeš skreirati dobro partnerstvo oziroma svoje dobro življenje tudi v partnerstvu s samim seboj, se moraš dotakniti občutkov. In to dvoje sva letos povezali."

"Spet bova podirali tabuje in spet se lotevava teme, ki je v bistvu zbanalizirana in poneumlja, kako bi se po nekih vzorcih morali obnašati. Tako, da gremo sedaj v globino, ta globina pa ne pomeni, da se bomo metafizično in duhovno potapljali, pač pa preko smeha in odprtih src. Mislim, da človek največ lahko ponotranji ravno preko tega, da eliminira ta strah. Pa da se imaš dobro in se lahko povežeš in kadar se povezuje toliko ljudi, taka množica, se vsi te občutki potisočerijo in to so velike učne ure. To so fenomenalni občutki," še dodaja Zvezdana.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:51 21. April 2018.

    Pazite se narcisoidnim manipulantov, ki po medijih zavajajo uboge nesamozavestne ljudi; najprej Zavohajo vas dvom, nato pa na vas sluzijo …

  • 12:47 21. April 2018.

    Zivimo v okolju kjer si ljudje ne upamo izraziti svoje resnice. In potem se pojavijo taksni, ki nimajo nobenega sramu …

  • 21:54 17. April 2018.

    Tale zvezdana je najbolj antipaticna krota ever.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.