Savina Atai pokazala novega zaročenca

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nove ljubezni ne skriva več …
Oglej si celoten članek

Duhovna učiteljica in učiteljica obrazne joge Savina Atai je to zimo pobegnila na toplo, in sicer na Novo Zelandijo, kjer živi njen novi zaročenec Garett, ki je pred svetlolasko pokleknil med potovanjem na Tajskem, kot je Savina reviji Suzy zaupala pred kratkim.

Savina svoje nove ljubezni ne skriva več, Garretta in sanjske utrinke iz Nove Zelandije je pokazala tudi na Instagramu. Medtem ko uživa življenje na polno, pa so se doma nad njo zgrnili očitki, češ da s svojimi vajami obrazne joge in produkti zavaja ljudi. "Za vsakimi dobrimi konji se vedno kadi, če bi se ozirala na govorice, ne bi imela časa ustvarjati in živeti svojih sanj. Kdor želi delati te vaje, naj uživa v njih. Vsi smo svobodni. Mišice so pa mišice. In kmalu bo cel svet še bolj užival v teh vajah in rezultatih," pa na zlobne komentarje odgovarja Savina. Več o tem tukaj. 

Foto: Instagram savina atai

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 17:07 21. Februar 2020.

    Tale ma rad moske..... Babnca laze k pes laufa😂😂😂

  • 16:50 21. Februar 2020.

    Men zgleda u faco in frizuro,ko 70 let stara pička,zaposlena v proizvodni hali.

  • 13:59 21. Februar 2020.

    Koga pravzaprav briga ta samopromocijski osebek?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.