Magazin > VIP
87234 ogledov

O Savini Atai: "Zavaja ljudi"

Savina Atai Instagram
Nad Savino in njen posel so se zgrnili očitki …

Savina Atai, učiteljica obrazne joge, duhovna voditeljica in prehrambena strokovnjakinja si je v letih ustvarjanja in skrbi za svoje zdravje in zdravje drugih pridobila številne privrženke, ki prisegajo na njene tehnike in produkte. Savina je pred kratkim tudi obrnila nov list v življenju, zapustila Grčijo in se zaročila z novo ljubeznijo. Novo srečo težko skrije, nekateri pa so menja, da njen sijoč videz ni le posledica njenih tehnik, temveč bolj invazivnih lepotnih terapij, kot je recimo botoks. 

Taki komentarji so se namreč na Facebooku zgrnili nad eno njenih zadnjih promocijskih objav, v kateri je ponujala svoje negovalne izdelke: 

"Opazno zelo, da je na botoksu, žalostno, ljudi zavaja."

"Le kdo ji sploh verjame, nimam besed."

"Žalostno, kako zavaja vse."

"Evo, drage moje. Za vse lupček, ki vam jih pošilja Savina, boste zdaj za njeno ljubezen razvezale mošnjiček in pritegnile na plan everčke in kupile peketke. Rabi everčke za uživanje. Lupčke."


Savinin odgovor: "Za dobrimi konji se vedno kadi"

Kaj pa na tovrstne očitke pravi Savina, ali držijo?

"Vsak, ki je kadarkoli izvajal Juicy Face Lifting - Sočno Jogo obraza ima izjemne rezultate. Učim jo širom po svetu, med drugim tudi v Santa Barbara Cancer centru. Vsako leto imam več zadovoljnih uporabnic in takšnih, ki jo izvajajo že leta in leta. Lepotni efekt je samo kapljica v morju rezultatov, ki jih ta izjemen trening prinaša. Z največjim taoističnim mojstrom na svetu pa sva združila najine raziskave in pripravljava knjigo, ki bo izšla v Ameriki in Sloveniji. Trening obraznih mišic je kot trening mišic na telesu. Ko se z njim vadi, se dvignejo in napolnijo. Istočasno pa stimulacija lobanjskih mišic ne dviguje samo kože, ampak prinaša tudi cirkulacijo krvi in kisika v možgane ter žleze v glavi. Kar je revolucija za pomlajevanje hormonskega sistema in možganov," odgovarja Savina, ki se trenutno s svojim novim zaročencem mudi na Novi Zelandiji, in doda: "Za vsakimi dobrimi konji se vedno kadi, če bi se ozirala na govorice, ne bi imela časa ustvarjati in živeti svojih sanj. Kdor želi delati te vaje, naj uživa v njih. Vsi smo svobodni. Mišice so pa mišice. In kmalu bo cel svet še bolj užival v teh vajah in rezultatih."

Komentarjev 15
  • gasper80 17:55 20.februar 2020.

    prevarantka ki mora v zapor

  • andrej084 14:56 18.februar 2020.

    Tale ne zavaja le nas, ona zavaja tudi sama sebe. Obup. Savina kmalu bo pognal regrad, akcija torej...

  • Ender3 12:45 18.februar 2020.

    Poznam njeno mamo,ni čudno,da je Savina prodajalka neumnosti. Če bi se ukvarjala s koristnim in poštenim delom verjetno ne bi tako sijoče izgledala. Razumem,da s pomočjo medijev ustvarja samopromocijo, ne razumem pa ljudi,ki ji slepo sledijo. Naj si ustvari družino ...prikaži več in ima otroke, bog ne daj,potem bi se pa prehitro postarala. Dolce far niente!