Savina imela težave s cariniki

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Nutricionistki Savini Atai se je na hrvaški meji pripetil neljubi incident.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je nutricionistka in mojstrica joge obraza Savina Atai predavala o prehrani na Sofu. S prijateljico se je po predavanju odpravila na večerjo čez mejo na Hrvaško in pozabila, da ima v avtomobilu superživila, med njim lepotni mineral MSM, mešanico, ki jo je sama pripravila.

"Ustavili so me, mešanico pogledali in stehtali, potem pa so dobili predavanje, kaj je MSM, kaj je pomlajevalni mineral in kaj so semena čije. Vsi računi in deklaracije so bili zraven. Na koncu je bila to smešna izkušnja," je pojasnila Savina.

Njena tajnica je poslala račune iz Londona, tako da cariniki Savine niso prijavili ali kako drugače ukrepali proti njej.

"Na koncu smo ugotovili, da na Hrvaškem poznajo le lanena semena in je bil čas, da so spoznali še nekaj drugega,“ je še povedala Savina v smehu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:25 3. April 2013.

    Savina je sposobna, marljiva, pridna in ,,fejst,, punca.

  • 18:35 3. April 2013.

    ...kdo pa je sploh ta Savina?

  • 16:12 3. April 2013.

    Ho Ho Ho Savina Atai Ho Ho Ha Ha<br />Še ena prekla od ženske, ki misli, da bo večno mlada …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.