Magazin > VIP
17 ogledov

Savina imela težave s cariniki

Savina Atai Miro Majcen
Nutricionistki Savini Atai se je na hrvaški meji pripetil neljubi incident.

Pred dnevi je nutricionistka in mojstrica joge obraza Savina Atai predavala o prehrani na Sofu. S prijateljico se je po predavanju odpravila na večerjo čez mejo na Hrvaško in pozabila, da ima v avtomobilu superživila, med njim lepotni mineral MSM, mešanico, ki jo je sama pripravila.

"Ustavili so me, mešanico pogledali in stehtali, potem pa so dobili predavanje, kaj je MSM, kaj je pomlajevalni mineral in kaj so semena čije. Vsi računi in deklaracije so bili zraven. Na koncu je bila to smešna izkušnja," je pojasnila Savina.

Njena tajnica je poslala račune iz Londona, tako da cariniki Savine niso prijavili ali kako drugače ukrepali proti njej.

"Na koncu smo ugotovili, da na Hrvaškem poznajo le lanena semena in je bil čas, da so spoznali še nekaj drugega,“ je še povedala Savina v smehu.

Komentarjev 4
  • graff 20:25 03.april 2013.

    Savina je sposobna, marljiva, pridna in ,,fejst,, punca.

  • 1111 18:35 03.april 2013.

    ...kdo pa je sploh ta Savina?

  • Oxxo 16:12 03.april 2013.

    Ho Ho Ho Savina Atai Ho Ho Ha HaŠe ena prekla od ženske, ki misli, da bo večno mlada in napete kože... Lepo ji ratuje izkoriščanje naivnih ljudi... ki ji omogočajo lagodno življenje.Če sepojaviš kot ...prikaži večt komentator v komericlnem šovu še ne pomeni, da si zvezda.- 10 točk za Žurnal 24, ki objavlja take rumene čenče.