Scarlett bo pohotna vesoljka

Foto: Žurnal24 Scarlett Johansson
V novi znanstvenofantastični drami bo Scarlett Johansson igrala pohotno nezemljanko.
Oglej si celoten članek

Scarlett Johansson bo v novem znanstvenofantastičnem filmu Under The Skin igrala nezemljanko, ki se spolnosti nikakor ne more naveličati.

Zgodba, ki jo bo režiser Jonathan Glazer posnel po noveli Michaela Faberja, se osredotoča na nezemeljsko bitje, ki se na našem planetu skriva v podobi popolne ženske, svoj videz pa izkorišča, da bi ujelo svoj plen – ljudi.

Glazer, ki je režiral filma Sexy Beast in Birth (Rojstvo, op. p.), je scenarij napisal z Walterjem Cambellom, nad čimer so navdušeni tudi v podjetju FilmNation. "Zelo smo navdušeni nad tem, da bomo skupaj sodelovali pri tem osupljivem filmu. Kako bi sploh lahko zavrnili priložnost delati z režiserjem, kot je Jonathan, še posebno, če poleg sodeluje še Scarlett Johansson v podobi brezobzirne nečloveške zapeljivke?" vznemirjenja ne skriva Glen Basner, predsednik podjetja FilmNation.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.