Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Scarlett bo pohotna vesoljka

Scarlett Johansson Žurnal24 main
V novi znanstvenofantastični drami bo Scarlett Johansson igrala pohotno nezemljanko.

Scarlett Johansson bo v novem znanstvenofantastičnem filmu Under The Skin igrala nezemljanko, ki se spolnosti nikakor ne more naveličati.

Zgodba, ki jo bo režiser Jonathan Glazer posnel po noveli Michaela Faberja, se osredotoča na nezemeljsko bitje, ki se na našem planetu skriva v podobi popolne ženske, svoj videz pa izkorišča, da bi ujelo svoj plen – ljudi.

Glazer, ki je režiral filma Sexy Beast in Birth (Rojstvo, op. p.), je scenarij napisal z Walterjem Cambellom, nad čimer so navdušeni tudi v podjetju FilmNation. "Zelo smo navdušeni nad tem, da bomo skupaj sodelovali pri tem osupljivem filmu. Kako bi sploh lahko zavrnili priložnost delati z režiserjem, kot je Jonathan, še posebno, če poleg sodeluje še Scarlett Johansson v podobi brezobzirne nečloveške zapeljivke?" vznemirjenja ne skriva Glen Basner, predsednik podjetja FilmNation.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.