Scarlett Johansson spet zaljubljena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriška igralka Scarlett Johansson, ki je pred komaj enim mesecem končala zvezo z Natom Taylorjem, ima že novega fanta
Oglej si celoten članek

Komaj pred enim mesecem smo poročali, da je lepa Scarlett Johansson spet samska, a to ni trajalo prav dolgo, saj je igralka že v novi zvezi. Pred dnevi se je ugibalo, kdo je srečni izbranec, zdaj pa je znano, da je oko vrgla na francoskega novinarja Romaina Duariaca. Parček se je spoznal prek skupnih prijateljev, svojo zvezo pa sta hotela še nekaj časa skrivati pred javnostjo.

In kdo je novi izbranec 27-letne Scarlett? Tri leta starejši Romain je nekdanji urednik francoske umetniške revije Clark, zdaj pa je menedžer neke kreativne agencije. Oba sta bližnja prijatelja mojstra tetoviranja, Fuzija, ki je v začetku meseca Scarlett naredil tetovažo kopita na njenih rebrih.

Zvezdnica je bila v preteklosti poročena z Ryanom Reynoldsom, pred enim letom pa je ljubimkala tudi s precej starejšim igralcem, Seanom Pennom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:57 22. November 2012.

    tetovažo kopita?? Groza!! Pa vi ste poročali o tem, še več, link ste prilepili do dotičnega članka.. Kdor ne razloči …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.