Magazin > VIP
4 ogledov

Scarlett Johansson spet zaljubljena

Scarlett Johansson FameFlynet
Ameriška igralka Scarlett Johansson, ki je pred komaj enim mesecem končala zvezo z Natom Taylorjem, ima že novega fanta

Komaj pred enim mesecem smo poročali, da je lepa Scarlett Johansson spet samska, a to ni trajalo prav dolgo, saj je igralka že v novi zvezi. Pred dnevi se je ugibalo, kdo je srečni izbranec, zdaj pa je znano, da je oko vrgla na francoskega novinarja Romaina Duariaca. Parček se je spoznal prek skupnih prijateljev, svojo zvezo pa sta hotela še nekaj časa skrivati pred javnostjo.

In kdo je novi izbranec 27-letne Scarlett? Tri leta starejši Romain je nekdanji urednik francoske umetniške revije Clark, zdaj pa je menedžer neke kreativne agencije. Oba sta bližnja prijatelja mojstra tetoviranja, Fuzija, ki je v začetku meseca Scarlett naredil tetovažo kopita na njenih rebrih.

Zvezdnica je bila v preteklosti poročena z Ryanom Reynoldsom, pred enim letom pa je ljubimkala tudi s precej starejšim igralcem, Seanom Pennom.

Komentarjev 1
  • Feminina 10:57 22.november 2012.

    tetovažo kopita?? Groza!! Pa vi ste poročali o tem, še več, link ste prilepili do dotičnega članka.. Kdor ne razloči med kopitom (kopitom, jezus!!) in podkvijo nima kaj iskati med novinarsko srenjo...