Scarlett novi obraz umetnih penisov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Scarlett Johansson je postala novi obraz dildov, porničev in vsega vmes. A ne po svoji izbiri. Njeno podobo si je neka mehiška erotična trgovina "sposodila" brez njene vednosti.
Oglej si celoten članek

Erotična trgovina v mestu Calexico v Kaliforniji je brez Scarlettinega dovoljenja uporabila njeno podobo na svojih poslovnih vizitkah. Na njih je zabeležena tudi vsa ponudba, ki jo erotična trgovina premore: od dildov, porničev, kondomov in lubrikantov do vseh vrst seks igračk.

Scarlettina fotografija na vizitkah pa se menedžerju trgovine ne zdi sporna, saj pravi, da sploh ne ve, kdo Scarlett je. "Kakšno povezavo ima to z našimi poslovnimi vizitkami? Lastnik trgovine mi je naročil, naj dam delati nove vizitke. Podjetje, pri katerem smo jih dali tiskati, sem prosil, naj zraven dodajo fotografijo nekega seksi dekleta. In tako so tudi naredili," se je branil menedžer. Scarlettini predstavniki pa se za zdaj še niso odzvali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.