Magazin
4 ogledov

Scarlett novi obraz umetnih penisov

Scarlett Johansson FameFlynet
Scarlett Johansson je postala novi obraz dildov, porničev in vsega vmes. A ne po svoji izbiri. Njeno podobo si je neka mehiška erotična trgovina "sposodila" brez njene vednosti.

Erotična trgovina v mestu Calexico v Kaliforniji je brez Scarlettinega dovoljenja uporabila njeno podobo na svojih poslovnih vizitkah. Na njih je zabeležena tudi vsa ponudba, ki jo erotična trgovina premore: od dildov, porničev, kondomov in lubrikantov do vseh vrst seks igračk.

Scarlettina fotografija na vizitkah pa se menedžerju trgovine ne zdi sporna, saj pravi, da sploh ne ve, kdo Scarlett je. "Kakšno povezavo ima to z našimi poslovnimi vizitkami? Lastnik trgovine mi je naročil, naj dam delati nove vizitke. Podjetje, pri katerem smo jih dali tiskati, sem prosil, naj zraven dodajo fotografijo nekega seksi dekleta. In tako so tudi naredili," se je branil menedžer. Scarlettini predstavniki pa se za zdaj še niso odzvali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.