Scarlett obupana zaradi bivšega

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Seksi zvezdnica Scarlett Johansson naj bi bila močno užaloščena zaradi dejstva, da se je njen bivši mož Ryan Reynolds le leto dni po ločitvi poročil z Blake Lively.
Oglej si celoten članek

Scarlett in Ryan sta bila skupaj tri leta, ločila pa sta se junija 2011. Le dobro leto zatem je Ryan že skočil v nov zakonski jarem, tokrat z igralko Blake Lively. To naj bi Scarlett močno ujezilo, predvsem zato, ker verjame, da sta se Ryan in Blake zapletla še včasu njenega zakona z Ryanom. "Čeprav nima nobenega dokaza, je Scarlett prepričana, da jo je varal z Blake. Zelo je zagrenjena, čuti, da ji je ukradla moža, saj sta se z Ryanom oddaljila ravno v času, ko je on z Blake snemal film Zelena svetilka," je razkril vir blizu 27-letne igralke.

Skrivna poroka Ryana in Blake, ki se je zgodila v začetku septembra, je Scarlett spet spomnila na bolečino, predvsem pa je prizadeta, ker je tako hitro pozabil na njun zakon, dodaja vir. "Scarlett je sicer srečna in hodi na zmenke, a je vseeno mislila, da se Ryan ne bo ponovno poročil še nekaj časa." Igralka je trenutno v zvezi z Natom Taylorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.