Magazin > VIP
24 ogledov

Scarlett obupana zaradi bivšega

Scarlett Johansson FameFlynet
Seksi zvezdnica Scarlett Johansson naj bi bila močno užaloščena zaradi dejstva, da se je njen bivši mož Ryan Reynolds le leto dni po ločitvi poročil z Blake Lively.

Scarlett in Ryan sta bila skupaj tri leta, ločila pa sta se junija 2011. Le dobro leto zatem je Ryan že skočil v nov zakonski jarem, tokrat z igralko Blake Lively. To naj bi Scarlett močno ujezilo, predvsem zato, ker verjame, da sta se Ryan in Blake zapletla še včasu njenega zakona z Ryanom. "Čeprav nima nobenega dokaza, je Scarlett prepričana, da jo je varal z Blake. Zelo je zagrenjena, čuti, da ji je ukradla moža, saj sta se z Ryanom oddaljila ravno v času, ko je on z Blake snemal film Zelena svetilka," je razkril vir blizu 27-letne igralke.

Skrivna poroka Ryana in Blake, ki se je zgodila v začetku septembra, je Scarlett spet spomnila na bolečino, predvsem pa je prizadeta, ker je tako hitro pozabil na njun zakon, dodaja vir. "Scarlett je sicer srečna in hodi na zmenke, a je vseeno mislila, da se Ryan ne bo ponovno poročil še nekaj časa." Igralka je trenutno v zvezi z Natom Taylorjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.