Schengenfest: Iščejo prostovoljce

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
V sredo bo v Vinici v Beli Krajini vrata odprl Schengenfest, kjer bo med drugim nastopil tudi Rudimental DJ set.
Oglej si celoten članek

"Iščemo prostovoljce, ki bodo v zameno za pomoč na festivalu prejeli zastonj vstopnico, kampiranje in žepnino za hrano in pijačo," sporočajo organizatorji. 

Glavni in elektronski oder bosta letos zatresla tla Vinice že v sredo, ko se uradno začne letošnji festival. Festivalski program, ki se lahko pohvali s širokim spektrom različnih glasbenih zvrsti s številnimi domačimi kot tudi tujimi zvezdami, se bo začel že v zgodnjih popoldanskih urah, zaključil pa šele ob sončnem vzhodu.

Za tiste, ki ne bodo potrebovali počitka, bo poskrbljeno tudi z dnevnim spremljevalnim programom, ki bo ponujal številne delavnice, igre na prostem, umetniške stojnice, prostore za druženje, stojnice z raznoliko hrano in seveda okoliško neokrnjeno naravo.

Med drugim na odru pričakujemo skupine kot so Guano Apes, Siddharta,  Magnifico, Rudimental DJ, S.A.R.S, DJ Rush in mnogi, mnogi drugi. 

Letos kampiranje v senci

Schengenfest bo letos še bolje poskrbel za kampiranje svojih obiskovalcev. Na festivalu bo kampiranje omogočeno že od ponedeljka, 27.7., kar bo omogočalo bivanje v šotorišči že pred samim začetkom, hkrati pa boste lahko v kampu uživali vse do ponedeljka, 3.8.2015 ter tako doživeli pravo festivalsko izkušnjo v idiličnem okolju in dobri družbi celih 7 dni!

Kampiranje bo omogočeno v kampu Katra ali kampu Kolpa, kjer bo urejena celotna infrastruktura od toaletnih prostorov, tušev, prostorov za piknik z že postavljenimi žari, do trgovine, kjer bo možno kupit vse potrebno za več dnevno festivalsko kampiranje. Ob bogatem spremljevalnem programu ne bo manjkalo druženja in zabave z obiskovalci iz celega sveta. Več o festivalu tukaj. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.