Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Schengenfest: Iščejo prostovoljce

Schengenfest Osebni arhiv
V sredo bo v Vinici v Beli Krajini vrata odprl Schengenfest, kjer bo med drugim nastopil tudi Rudimental DJ set.

"Iščemo prostovoljce, ki bodo v zameno za pomoč na festivalu prejeli zastonj vstopnico, kampiranje in žepnino za hrano in pijačo," sporočajo organizatorji. 

Glavni in elektronski oder bosta letos zatresla tla Vinice že v sredo, ko se uradno začne letošnji festival. Festivalski program, ki se lahko pohvali s širokim spektrom različnih glasbenih zvrsti s številnimi domačimi kot tudi tujimi zvezdami, se bo začel že v zgodnjih popoldanskih urah, zaključil pa šele ob sončnem vzhodu.

Za tiste, ki ne bodo potrebovali počitka, bo poskrbljeno tudi z dnevnim spremljevalnim programom, ki bo ponujal številne delavnice, igre na prostem, umetniške stojnice, prostore za druženje, stojnice z raznoliko hrano in seveda okoliško neokrnjeno naravo.

Med drugim na odru pričakujemo skupine kot so Guano Apes, Siddharta,  Magnifico, Rudimental DJ, S.A.R.S, DJ Rush in mnogi, mnogi drugi. 

Letos kampiranje v senci

Schengenfest bo letos še bolje poskrbel za kampiranje svojih obiskovalcev. Na festivalu bo kampiranje omogočeno že od ponedeljka, 27.7., kar bo omogočalo bivanje v šotorišči že pred samim začetkom, hkrati pa boste lahko v kampu uživali vse do ponedeljka, 3.8.2015 ter tako doživeli pravo festivalsko izkušnjo v idiličnem okolju in dobri družbi celih 7 dni!

Kampiranje bo omogočeno v kampu Katra ali kampu Kolpa, kjer bo urejena celotna infrastruktura od toaletnih prostorov, tušev, prostorov za piknik z že postavljenimi žari, do trgovine, kjer bo možno kupit vse potrebno za več dnevno festivalsko kampiranje. Ob bogatem spremljevalnem programu ne bo manjkalo druženja in zabave z obiskovalci iz celega sveta. Več o festivalu tukaj.