Schumacherjev sin z mamo ni v stikih

Foto: Profimedia
David je prekinil stike z mamo.
Oglej si celoten članek

Cora Schumacher, bivša žena nekdanjega dirkača Formule 1 Ralfa Schumcherja, je v svoji ljubezenski oddaji Coras House of Love potožila, da s svojim 19-letnim sinom Davidom (na fotografiji na levi) ni več v stikih.

Cora je zadnjo skupno fotografij s sinom objavila pred sedmimi meseci, ko je sledilcem sporočila, da sta z Ralfom na sina, ki je začel prvo sezono v Formuli 3, zelo ponosna.

Foto: EPA Ralf, Cora Schumacher
43-letnica pa je sedaj priznala, da se ji je sin odpovedal. "Noče me več videti, ne želi biti več v stikih. Razloga ne poznam, lahko le ugibam. Poznam stališča njegovega očeta,“ je izjavila in dodala: "Sina razumem. To so moje težave, ne njegove. Po svoji poti naj hodi svobodno. /.../  Boli me, da ne morem biti del nje.“

Ralf in Cora sta se po 14 letih zakona ločila leta 2015. Ločitev je bila umazana. David že nekaj let živi pri očetu. Revija Gala je Coro avgusta vprašala, kako sin gleda na njeno oddajo in željo po novem partnerju. "Normalno je, da otroci, ki imajo ločene starše, podvomijo o novi zvezi. Treba je sprejeti, da morajo priti do lastnih izkušenj. Naj se osredotoča na svoje življenje in cilje. Vedno ga bom podpirala,“ je odgovorila.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.