Magazin > VIP
17019 ogledov

Schumacherjev sin z mamo ni v stikih

david schumacher
David je prekinil stike z mamo.

Cora Schumacher, bivša žena nekdanjega dirkača Formule 1 Ralfa Schumcherja, je v svoji ljubezenski oddaji Coras House of Love potožila, da s svojim 19-letnim sinom Davidom (na fotografiji na levi) ni več v stikih.

Cora je zadnjo skupno fotografij s sinom objavila pred sedmimi meseci, ko je sledilcem sporočila, da sta z Ralfom na sina, ki je začel prvo sezono v Formuli 3, zelo ponosna.

Ralf, Cora Schumacher | Avtor: EPA EPA

43-letnica pa je sedaj priznala, da se ji je sin odpovedal. "Noče me več videti, ne želi biti več v stikih. Razloga ne poznam, lahko le ugibam. Poznam stališča njegovega očeta,“ je izjavila in dodala: "Sina razumem. To so moje težave, ne njegove. Po svoji poti naj hodi svobodno. /.../  Boli me, da ne morem biti del nje.“

Ralf in Cora sta se po 14 letih zakona ločila leta 2015. Ločitev je bila umazana. David že nekaj let živi pri očetu. Revija Gala je Coro avgusta vprašala, kako sin gleda na njeno oddajo in željo po novem partnerju. "Normalno je, da otroci, ki imajo ločene starše, podvomijo o novi zvezi. Treba je sprejeti, da morajo priti do lastnih izkušenj. Naj se osredotoča na svoje življenje in cilje. Vedno ga bom podpirala,“ je odgovorila.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.