Schumijevo stanje še vedno uganka

Foto: EPA
Foto: EPA
Mineva leto dni od hude nesreče dirkača Michaela Schumacherja. Njegovo stanje je še vedno zelo resno, a so podrobnosti zavite v tančico skrivnosti.
Oglej si celoten članek

Edine uradne informacije o zdravstvenem stanju nemškega dirkača Michaela Schumacherja javnosti podaja njegova menedžerka Sabine Kehm. Njene izjave so si iz meseca v mesec podobne. "Rabimo čas. Potrebnega bo veliko časa in trd boj. Napreduje skladno z resnostjo situacije,“ je dejala za Reuters. 

Kehmova je obenem zanikala izjave nekdanjega dirkača Philippa Streiffa, ki je za Le Parisien včeraj dejal, da naj bi Schumacher začel prepoznavati svoje bližnje. Kot je dejala, Streiff ni bližnji prijatelj družine in ni bil v stiku ne z drikačevo ženo ne z njegovim kirurgom. "Potrdim lahko le, da ne vem, od kje Streiffu informacije, ker nima stika z nami in ga nikoli ni imel,“ je dejala Kehmova. 

Besede Kehmove je potrdil tudi kirurg Gerard Saillant. V izjavi je zapisal, da v zadnjem letu ni imel nikakršnega stika s Streiffom. 

Schumacher se je poškodoval pred točno enim letom med smučanjem v Meribelu. Kot je dva meseca po nesreči dejala njegova menedžerka, je Schumi med smučanjem zadel kamen ali skalo, ki je ni mogel videti zaradi novozapadlega snega. Trk je bil tako močan, da mu je počila čelada. Po nesreči je bil v komi do junija, ko so ga zbudili. Od septembra je v domači oskrbi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.