Magazin > VIP
60 ogledov

Schumijevo stanje še vedno uganka

michael schumacher EPA
Mineva leto dni od hude nesreče dirkača Michaela Schumacherja. Njegovo stanje je še vedno zelo resno, a so podrobnosti zavite v tančico skrivnosti.

Edine uradne informacije o zdravstvenem stanju nemškega dirkača Michaela Schumacherja javnosti podaja njegova menedžerka Sabine Kehm. Njene izjave so si iz meseca v mesec podobne. "Rabimo čas. Potrebnega bo veliko časa in trd boj. Napreduje skladno z resnostjo situacije,“ je dejala za Reuters. 

Kehmova je obenem zanikala izjave nekdanjega dirkača Philippa Streiffa, ki je za Le Parisien včeraj dejal, da naj bi Schumacher začel prepoznavati svoje bližnje. Kot je dejala, Streiff ni bližnji prijatelj družine in ni bil v stiku ne z drikačevo ženo ne z njegovim kirurgom. "Potrdim lahko le, da ne vem, od kje Streiffu informacije, ker nima stika z nami in ga nikoli ni imel,“ je dejala Kehmova. 

Besede Kehmove je potrdil tudi kirurg Gerard Saillant. V izjavi je zapisal, da v zadnjem letu ni imel nikakršnega stika s Streiffom. 

Schumacher se je poškodoval pred točno enim letom med smučanjem v Meribelu. Kot je dva meseca po nesreči dejala njegova menedžerka, je Schumi med smučanjem zadel kamen ali skalo, ki je ni mogel videti zaradi novozapadlega snega. Trk je bil tako močan, da mu je počila čelada. Po nesreči je bil v komi do junija, ko so ga zbudili. Od septembra je v domači oskrbi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.