Schwarzi bo zaigral v novem Avatarju

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Arnold Schwarzenegger bo po dveh desetletjih znova sodeloval z režiserjem uspešnice Avatar.
Oglej si celoten članek

Vloga nekdanjega kalifornijskega guvernerja, ki je pred politično funkcijo slovel predvsem po filmski karieri, bo v nadaljevanju fantazijske uspešnice Avatar negativna. Po navedbah spletne strani Latino Review bo namreč zaigral podleža. Schwarzenegger bo tako po 20 letih znova sodeloval s slavnim režiserjem Jamesom Cameronom. Skupaj sta namreč sodelovala pri prvem in drugem delu Terminatorja in filmu Resnične laži.

Kot je znano, bodo posneli še tri nadaljevanja o izjemno uspešnem filmu iz leta 2009. Drugi del, kjer se zgodba preprosto nadaljuje iz prvega, bo v kinematografe prišel decembra 2016, tretji eno leto pozneje, četrti pa leta 2018. Vse tri dele bodo začeli snemali prihodnje leto.

V prvem delu filma niso igrali igralci velikega kova; izjema je Sigourney Weaver, ki je bila najprepoznavnejša v igralski zasedbi. Glavna moška vloga bo še vedno pripadala Samu Worthingtonu, ki bo upodobil Jaka Sullyja, njegova ljubezen pa bo Zoe Saldana kot Neytiri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.