Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Schwarzi bo zaigral v novem Avatarju

Arnold Schwarzenegger FameFlynet
Arnold Schwarzenegger bo po dveh desetletjih znova sodeloval z režiserjem uspešnice Avatar.

Vloga nekdanjega kalifornijskega guvernerja, ki je pred politično funkcijo slovel predvsem po filmski karieri, bo v nadaljevanju fantazijske uspešnice Avatar negativna. Po navedbah spletne strani Latino Review bo namreč zaigral podleža. Schwarzenegger bo tako po 20 letih znova sodeloval s slavnim režiserjem Jamesom Cameronom. Skupaj sta namreč sodelovala pri prvem in drugem delu Terminatorja in filmu Resnične laži.

Kot je znano, bodo posneli še tri nadaljevanja o izjemno uspešnem filmu iz leta 2009. Drugi del, kjer se zgodba preprosto nadaljuje iz prvega, bo v kinematografe prišel decembra 2016, tretji eno leto pozneje, četrti pa leta 2018. Vse tri dele bodo začeli snemali prihodnje leto.

V prvem delu filma niso igrali igralci velikega kova; izjema je Sigourney Weaver, ki je bila najprepoznavnejša v igralski zasedbi. Glavna moška vloga bo še vedno pripadala Samu Worthingtonu, ki bo upodobil Jaka Sullyja, njegova ljubezen pa bo Zoe Saldana kot Neytiri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.