Schwimmer je poročen že štiri mesece

Foto: Žurnal24 Med Davidom in Zoe je 18 let razlike. (Foto: Reuters)
Igralec David Schwimmer, ki je zaslovel kot Ross v humoristični nanizanki Prijatelji, se je junija poročil s svojim dekletom Zoe Buckman. Poroka je bila majhna, zanjo pa so vedeli le njuni najbližji.
Oglej si celoten članek

David in Zoe sta se spoznala leta 2007 v Londonu, ko je David v britanski prestolnici snemal film Run Fat Boy, Run. 25-letna Zoe je delala kot natakarica, ki je zvezdniku stregla v nekem londonskem pubu.

 

Med njima je kmalu zrasla ljubezen, zato se je Zoe preselila v Los Angeles k Davidu, govorice o zaroki pa je parček potrdil maja letos. Le mesec kasneje sta si med intimnim poročnim obredom obljubila večno zvestobo, poroka pa je ostala skrivnost vse do danes.

 

Novica o poroki "Rossa" je v javnost prišla ravno v trenutku, ko je njegova televizijska sestra Courtney Cox oznanila, da se po enajstih letih ločuje od igralca Davida Arquettea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.