Magazin > VIP
27 ogledov

Schwimmer je poročen že štiri mesece

Med Davidom in Zoe je 18 let razlike. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralec David Schwimmer, ki je zaslovel kot Ross v humoristični nanizanki Prijatelji, se je junija poročil s svojim dekletom Zoe Buckman. Poroka je bila majhna, zanjo pa so vedeli le njuni najbližji.

David in Zoe sta se spoznala leta 2007 v Londonu, ko je David v britanski prestolnici snemal film Run Fat Boy, Run. 25-letna Zoe je delala kot natakarica, ki je zvezdniku stregla v nekem londonskem pubu.

 

Med njima je kmalu zrasla ljubezen, zato se je Zoe preselila v Los Angeles k Davidu, govorice o zaroki pa je parček potrdil maja letos. Le mesec kasneje sta si med intimnim poročnim obredom obljubila večno zvestobo, poroka pa je ostala skrivnost vse do danes.

 

Novica o poroki "Rossa" je v javnost prišla ravno v trenutku, ko je njegova televizijska sestra Courtney Cox oznanila, da se po enajstih letih ločuje od igralca Davida Arquettea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.