SDS potrdila Urškino nosečnost

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenska demokratska stranka je prek Twitterja sporočila, da soproga Janeza Janše, Urška Bačovnik Janša, res pričakuje drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Družini Bačovnik Janša se bo pridružil še en družinski član, saj je Urška spet noseča. Veselo novico je uradno potrdil tudi SDS, preko zapisa na Twitterju: "Soproga premierja Janeza Janše, Urška Bačovnik Janša je zares noseča." .

Črtomirju, ki je na svet prijokal avgusta 2011, se bo tako kmalu pridružil bratec ali sestrica. Nekdanji premier pa ima z nekdanjo partnerico Silvo Predalič že sina Žana in hčerko Niko.

Po vseh namigovanjih, ki so se v zadnjih mesecih pletla okoli Janeza Janše, domnevnih psihoz zakoncev in celo smrti malega Črtomirja, se družini očitno obetajo lepši časi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 44

  • 15:51 28. Marec 2013.

    nEVEM KAJ JE TAKO POMEMBNO ČE JE uRŠKA NOSEČA ALI ZARADI STAROSTI NJENEGA MOŽA TUDI NAŠA SOSEDA MICKA JE NOSEČA …

  • 17:12 27. Marec 2013.

    Uprašaj se kolko Slovenskih novinark se je uleglo pod njega za položaje in ga danes v pogovornih oddajah perfidno branijo …

  • 17:08 27. Marec 2013.

    No jaz sem pa odkrito nasprotnega mnenja. Temu plešoglavcu ne želim nić dobrega v življenju . Sem pošten in povem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.