Magazin > VIP
108 ogledov

SDS potrdila Urškino nosečnost

urška bačovnik janša, janez janša Anže Petkovšek
Slovenska demokratska stranka je prek Twitterja sporočila, da soproga Janeza Janše, Urška Bačovnik Janša, res pričakuje drugega otroka.

Družini Bačovnik Janša se bo pridružil še en družinski član, saj je Urška spet noseča. Veselo novico je uradno potrdil tudi SDS, preko zapisa na Twitterju: "Soproga premierja Janeza Janše, Urška Bačovnik Janša je zares noseča." .

Črtomirju, ki je na svet prijokal avgusta 2011, se bo tako kmalu pridružil bratec ali sestrica. Nekdanji premier pa ima z nekdanjo partnerico Silvo Predalič že sina Žana in hčerko Niko.

Po vseh namigovanjih, ki so se v zadnjih mesecih pletla okoli Janeza Janše, domnevnih psihoz zakoncev in celo smrti malega Črtomirja, se družini očitno obetajo lepši časi.

Komentarjev 44
  • Pepe1 15:51 28.marec 2013.

    nEVEM KAJ JE TAKO POMEMBNO ČE JE uRŠKA NOSEČA ALI ZARADI STAROSTI NJENEGA MOŽA TUDI NAŠA SOSEDA MICKA JE NOSEČA SAMO DA IMA ONA SNO LETO MLAJŠEGA MOŽA ONA JE STARA DVAJSET LET PA NIČ NE PIŠEJO ČASOPISI ČE NIMATE ...prikaži več KAJ DRUGEGA PISATI PA IGRAJTE TAROK

  • Žurnalček 17:12 27.marec 2013.

    Uprašaj se kolko Slovenskih novinark se je uleglo pod njega za položaje in ga danes v pogovornih oddajah perfidno branijo !

  • Žurnalček 17:08 27.marec 2013.

    No jaz sem pa odkrito nasprotnega mnenja. Temu plešoglavcu ne želim nić dobrega v življenju . Sem pošten in povem tisto kar mislim.