Se bo ali se ne bo poročil?

Foto: Žurnal24 Clooney velja za enega najbolj privlačnih hollywoodskih samcev.
Hollywoodska zvezdnika Michelle Pfeiffer in George Clooney sta se odločila za „poročno stavo“, ki je že prebila vrednost 100.000 ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Stave so od nekdaj zabavale tako običajne smrtnike kot velike zvezde. Tokrat sta se Michelle Pfeiffer in George Clooney odločila za „ poročno stavo“, ki je že prebila vrednost 100.000 ameriških dolarjev. Medtem ko Micaelle trdi, da se bo Clooney spet poročil, on vztraja, da po ločitvi od Talie Balsam ne bo več stopil v zakonski stan.

Podrobnosti o stavi je Pfeifferjeva razkrila v televizijskem šovu na BBC z Jonathanom Rossom, kjer je Georgea označila za „ hudičevo čednega moškega“. „ Stavila sva, da se bo spet poročil in on je od tedaj vsoto dvignil s 100 na 100.000 dolarjev,“ je povedala. „ Še vedno mislim, da se bo,“ je dejala. „ Je čeden in se znajde z otroci“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.