Se bo princ Andrea poročil le zaradi otroka?

Foto: Žurnal24 Andrea Casiraghi Foto: FameFlynet Andrea Casiraghi Foto: Žurnal24 Andrea Casiraghi Foto: Žurnal24 Andrea Casiraghi
Monaški princ Andrea Casiraghi naj bi se s svojim dekletom zaročil le zato, ker naj bi bila v veselem pričakovanju.
Oglej si celoten članek

Poroka Andree Casiraghija in njegove zaročenke Tatiane Santo Domingo naj bi bila skrbno načrtovana poteza, če se izkaže, da so namigovanja resnična in je Tatiana v veselem pričakovanju. Parček, ki je skupaj že sedem let, je ta teden gostil zabavo ob zaroki, na kateri se je Domingova prikazala s sumljivo zaobljenim trebuščkom.

Če je Tatiana resnično noseča, je Casiraghijeva odločitev za poroko povsem politične narave. Namesto za nezakonskega otroka se je odločil, da bo na svet spravil potencialnega prestolonaslednika. S poroko se bo otrok rodil v zakonu, ki ga bo odobrila tudi Katoliška cerkev. Če bo fantek, bo v primeru, da princ Albert, Andrejev stric, ne bo imel zakonskih otrok, tretji v vrsti za prestol. Seveda pa novica o nosečnosti še ni potrjena – prav možno je, da gre le za zlobna namigovanja. Vseeno pa bo to zagotovo pognalo strah v kosti Albertu, ki leto po poroki s Charlene še vedno nima zakonskih otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.