Magazin > VIP
35 ogledov

Se bo princ Andrea poročil le zaradi otroka?

Andrea Casiraghi
1/4
Žurnal24 main
Monaški princ Andrea Casiraghi naj bi se s svojim dekletom zaročil le zato, ker naj bi bila v veselem pričakovanju.

Poroka Andree Casiraghija in njegove zaročenke Tatiane Santo Domingo naj bi bila skrbno načrtovana poteza, če se izkaže, da so namigovanja resnična in je Tatiana v veselem pričakovanju. Parček, ki je skupaj že sedem let, je ta teden gostil zabavo ob zaroki, na kateri se je Domingova prikazala s sumljivo zaobljenim trebuščkom.

Če je Tatiana resnično noseča, je Casiraghijeva odločitev za poroko povsem politične narave. Namesto za nezakonskega otroka se je odločil, da bo na svet spravil potencialnega prestolonaslednika. S poroko se bo otrok rodil v zakonu, ki ga bo odobrila tudi Katoliška cerkev. Če bo fantek, bo v primeru, da princ Albert, Andrejev stric, ne bo imel zakonskih otrok, tretji v vrsti za prestol. Seveda pa novica o nosečnosti še ni potrjena – prav možno je, da gre le za zlobna namigovanja. Vseeno pa bo to zagotovo pognalo strah v kosti Albertu, ki leto po poroki s Charlene še vedno nima zakonskih otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.