Se bo vrnila kot prva dama?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Carla Bruni je bila kraljica Elizejskih poljan. Nekdanja supermanekenka je ob možu, nekdanjem francoskem predsedniku Nicolasu Sarkozyju, v politiko vnesla blišč in glamur. Jo bomo še videli v vlogi prve dame?
Oglej si celoten članek

Od leta 2008 do 2012 sta bila Nicolas Sarkozy in Carla Bruni najbolj glamurozen par v Evropi, v času Nicolasovega predsedovanja pa je Elizejska palača pozdravila tudi rojstvo njune hčerke Giulie, od takrat pa o njiju nismo kaj dosti slišali. Carla naj bi želela oživeti svojo glasbeno kariero, a so bili skoraj vsi njeni koncerti v severni Ameriki odpovedani.

A lepotica bo svojo kitaro morda lahko kmalu postavila v kot, saj naj bi se Nicolas leta 2017 ponovno odločil za kandidaturo. Sarkozy namreč rad draži z izjavami, kot so "Ni vprašanje, ali se bom vrnil." in "Ni mogoče, da se ne bi vrnil. Nimam možnosti. To je usoda.". Glede na to, da si Francozi, po najnovejših raziskavah, želijo njegove vrnitve, je čisto mogoče, da bo tudi Carla spet zasedla svoj "prestol" in politiki vdihnila malce glamurja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.