Magazin > VIP
73 ogledov

Se bo vrnila kot prva dama?

Carla Bruni FameFlynet
Carla Bruni je bila kraljica Elizejskih poljan. Nekdanja supermanekenka je ob možu, nekdanjem francoskem predsedniku Nicolasu Sarkozyju, v politiko vnesla blišč in glamur. Jo bomo še videli v vlogi prve dame?

Od leta 2008 do 2012 sta bila Nicolas Sarkozy in Carla Bruni najbolj glamurozen par v Evropi, v času Nicolasovega predsedovanja pa je Elizejska palača pozdravila tudi rojstvo njune hčerke Giulie, od takrat pa o njiju nismo kaj dosti slišali. Carla naj bi želela oživeti svojo glasbeno kariero, a so bili skoraj vsi njeni koncerti v severni Ameriki odpovedani.

A lepotica bo svojo kitaro morda lahko kmalu postavila v kot, saj naj bi se Nicolas leta 2017 ponovno odločil za kandidaturo. Sarkozy namreč rad draži z izjavami, kot so "Ni vprašanje, ali se bom vrnil." in "Ni mogoče, da se ne bi vrnil. Nimam možnosti. To je usoda.". Glede na to, da si Francozi, po najnovejših raziskavah, želijo njegove vrnitve, je čisto mogoče, da bo tudi Carla spet zasedla svoj "prestol" in politiki vdihnila malce glamurja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.