Še en šok za prevarano Tori

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Dean McDermott naj bi dobil še enega otroka, a ne s svojo ženo Tori Spelling.
Oglej si celoten članek

Dean McDermott naj bi v hotelski sobi v Kanadi zapeljal Emily Goodhand in z njo preživel vročo noč. Njegova ljubimka je pozneje medijem povedala, da je Dean svojo ženo prevaral, ker v njuni zakonski spalnici ni več tako pestro kot nekoč.

Za Tori Spelling, ki je svojemu nezvestemu možu rodila štiri otroke, je bil to verjetno velik šok. A njene smole še ni konec. Goodhandova naj bi pod srcem nosila Deanovega otroka, je izdal njen prijatelj. "Večkrat sta seksala. Emily ne jemlje kontracepcijskih tabletk, odpovedala pa sta se tudi kondomom,“ je izdal vir.

Tori se na govorice še ni odzvala in se očitno tudi ne bo. Kot so povedali igralkini prijatelji, se Tori ne bo javno pritoževala. "Situacijo bo ignorirala. Pretvarja se, da se ni nič zgodilo,“ pravijo.

Morda bi bilo res bolje, da bi se Dean odločil za vazektomijo. Poseg je slavni par odpovedal, ker naj bi bila v finančnih težavah. "Govori se, da Dean med seksom ne pazi. Zato si želita vazektomije,“ je oktobra povedal vir. Če najnovejše govorice držijo, potem Dean malega Deančka res nima pod nadzorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.