Magazin > VIP
70 ogledov

Še en šok za prevarano Tori

tori spelling dean mcdermott FameFlynet
Dean McDermott naj bi dobil še enega otroka, a ne s svojo ženo Tori Spelling.

Dean McDermott naj bi v hotelski sobi v Kanadi zapeljal Emily Goodhand in z njo preživel vročo noč. Njegova ljubimka je pozneje medijem povedala, da je Dean svojo ženo prevaral, ker v njuni zakonski spalnici ni več tako pestro kot nekoč.

Za Tori Spelling, ki je svojemu nezvestemu možu rodila štiri otroke, je bil to verjetno velik šok. A njene smole še ni konec. Goodhandova naj bi pod srcem nosila Deanovega otroka, je izdal njen prijatelj. "Večkrat sta seksala. Emily ne jemlje kontracepcijskih tabletk, odpovedala pa sta se tudi kondomom,“ je izdal vir.

Tori se na govorice še ni odzvala in se očitno tudi ne bo. Kot so povedali igralkini prijatelji, se Tori ne bo javno pritoževala. "Situacijo bo ignorirala. Pretvarja se, da se ni nič zgodilo,“ pravijo.

Morda bi bilo res bolje, da bi se Dean odločil za vazektomijo. Poseg je slavni par odpovedal, ker naj bi bila v finančnih težavah. "Govori se, da Dean med seksom ne pazi. Zato si želita vazektomije,“ je oktobra povedal vir. Če najnovejše govorice držijo, potem Dean malega Deančka res nima pod nadzorom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.