Še en šov z znanimi obrazi

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Na Pop TV prihaja nova oddaja Znan obraz ima svoj glas.
Oglej si celoten članek

Na Pop TV 30. marca prihaja nova oddaja Znan obraz ima svoj glas, v kateri bodo med seboj tekmovali znani Slovenci in Slovenke, ki bodo oponašali še bolj znane svetovne glasbenike. Šov bo vodil Denis Avdić, nagrada pa bo šla v dobrodelne namene.

Osrednjo vlogo bodo tako zavzeli simpatična komičarka in voditeljica Ana Marija Mitič, pevka in pianistka Daša Gradišek, glasbenica, ki je včasih prepevala v narodno-zabavni skupini Ptujskih 5 Natalija Kolšek, maneken in mister Slovenije 2012 za Mistra Universe Matjaž Kumelj, član zasedbe Yuhubanda Tomaž Ahačič, radijski voditelj, pevec v skupini Sixtynine in igralec Tomaž Klepač ter pevec Vlado Pilja, ki je že 20 let prisoten na glasbeni sceni. V medijih pa so se že začela ugibanja, kdo bo osma tekmovalka, ki bo zatresla medijsko sceno, saj je sodelovanje tik pred zdajci odpovedala igralka Sabina Kogovšek.

Znanim bodo v šovu sodili Irena Yebuah Tiran, Boštjan Gombač in Tanja Ribič.

 

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.