Magazin > Film & Glasba & TV
80 ogledov

Še en šov z znanimi obrazi

Znan obraz ima svoj glas POP-TV-2
Na Pop TV prihaja nova oddaja Znan obraz ima svoj glas.

Na Pop TV 30. marca prihaja nova oddaja Znan obraz ima svoj glas, v kateri bodo med seboj tekmovali znani Slovenci in Slovenke, ki bodo oponašali še bolj znane svetovne glasbenike. Šov bo vodil Denis Avdić, nagrada pa bo šla v dobrodelne namene.

Osrednjo vlogo bodo tako zavzeli simpatična komičarka in voditeljica Ana Marija Mitič, pevka in pianistka Daša Gradišek, glasbenica, ki je včasih prepevala v narodno-zabavni skupini Ptujskih 5 Natalija Kolšek, maneken in mister Slovenije 2012 za Mistra Universe Matjaž Kumelj, član zasedbe Yuhubanda Tomaž Ahačič, radijski voditelj, pevec v skupini Sixtynine in igralec Tomaž Klepač ter pevec Vlado Pilja, ki je že 20 let prisoten na glasbeni sceni. V medijih pa so se že začela ugibanja, kdo bo osma tekmovalka, ki bo zatresla medijsko sceno, saj je sodelovanje tik pred zdajci odpovedala igralka Sabina Kogovšek.

Znanim bodo v šovu sodili Irena Yebuah Tiran, Boštjan Gombač in Tanja Ribič.

 

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.