Še ena cvetka barovke Suzane

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Je Suzana Zeković sploh razumela vprašanje?
Oglej si celoten članek

Na Twitterju so se pojavili odgovori Suzane Zeković, ki jih je dala za spletno stran pomurec.com, ki je želela malo podrobneje predstaviti novo organizatorko lepotnega tekmovanja Miss bikini.

Suzana je z enim odgovorom brcnila v temo. Dvomimo, da je imel novinar v mislih televizijskega voditelja, ko je lepotičko vprašal, kateri svetovni voditelj ji je najbolj všeč.

To sicer ni bilo prvič, da se je Suzana pred novinarjem zmedla. Preberite, kaj je odgovorila na vprašanje, katero je glavno mesto ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:17 17. Marec 2015.

    Sramotno, kot prvič niti ne govori lepo slovensko, drugič katero je glavno mesto Amerike ... ma to moraš vedeti že …

  • 18:10 17. Marec 2015.

    TUDI ČE KOMENTAR UMAKNEJO. TA BABA JE TAKO GLUPA, DA SE TO NE DA Z BESEDAMI OPISATI.ALI JE SPLOH DOKONČALA …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.