Magazin > VIP
62 ogledov

Še ena cvetka barovke Suzane

Suzana Zekovič Youtube
Je Suzana Zeković sploh razumela vprašanje?

Na Twitterju so se pojavili odgovori Suzane Zeković, ki jih je dala za spletno stran pomurec.com, ki je želela malo podrobneje predstaviti novo organizatorko lepotnega tekmovanja Miss bikini.

Suzana je z enim odgovorom brcnila v temo. Dvomimo, da je imel novinar v mislih televizijskega voditelja, ko je lepotičko vprašal, kateri svetovni voditelj ji je najbolj všeč.

To sicer ni bilo prvič, da se je Suzana pred novinarjem zmedla. Preberite, kaj je odgovorila na vprašanje, katero je glavno mesto ZDA.

Komentarjev 2
  • mirac 18:17 17.marec 2015.

    Sramotno, kot prvič niti ne govori lepo slovensko, drugič katero je glavno mesto Amerike ... ma to moraš vedeti že iz osnovne šole, tretjič - odkar smo v EU pa moramo vedeti tudi, kje je Bruselj. A ni tako.... Punca ...prikaži več samo kaže, da ni ravno razgledana, nasprotno, mislim, da ji veliko veliko manjka (kar se znanja tiče), pa da je Miss ... no, ja, vsake oči imajo svojega "malarja" ...

  • dragec 18:10 17.marec 2015.

    TUDI ČE KOMENTAR UMAKNEJO. TA BABA JE TAKO GLUPA, DA SE TO NE DA Z BESEDAMI OPISATI.ALI JE SPLOH DOKONČALA OSNOVNO ŠOLO??''