Se je igralcu zmešalo?

Foto: Reuters Shia LaBeouf Foto: Reuters Shia LaBeouf Foto: Reuters Shia LaBeouf Foto: Reuters Shia LaBeouf
Kot kaže, čudaškega vedenja igralca Shie LaBeoufa še ni konec. Zvezdnik se je namreč sinoči po rdeči preprogi sprehodil s papirnato vrečko na glavi.
Oglej si celoten članek

Shia LaBeouf se zadnje mesece obnaša skrajno bizarno. Potem ko je z glavo udaril gosta bara in po tem, ko se je v soboto v Berlinu skoraj stepel z oboževalci, ker so se le hoteli fotografirati z njim, je včeraj spet dokazal, da ni čisto pri pravi.

Potem ko je popoldne predčasno zapustil tiskovno konferenco o predstavitvi novega filma Nymphomaniac na berlinskem filmskem festivalu, kjer je govoril o sardinah, se je zvečer na rdeči preprogi pojavil s papirnato vrečko na glavi. Vanjo je izrezal dve luknji, nanjo pa napisal "I Am Not Famous Anymore" (Nisem več slaven, op. p.).

Na rdeči preprogi je bil sicer oblečen v eleganten smoking, a na popoldanski konferenci še zdaleč ni bil tako urejen, saj se je pred novinarji pojavil v pošvedranih in umazanih oblačilih. Zdaj vse zanima, ali je njegovo obnašanje le del neke premišljene igre ali pa se mu je preprosto odpeljalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.